Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

www.bikeforum.fiwww.bikeforum.fi

MP-huolto LämsäMP-huolto Lämsä

 

Harraste-endurot ovat yhteisharjoituksia, joissa otetaan aikaa. Harraste-enduroiden yhtenä tarkoituksena on harjoitella ajamista kelloa vastaan. Harraste-enduroiden pitotapa vaihtelee järjestäjän mukaan ja parhaiten toiminta harraste-enduro harjoituspaikalla selviää kun tulee ajoissa paikalle.

Harraste-endurossa on käytössä kaksi eri sarjaa: Kilpasarja ja harrastesarja. Harrastesarja ajaa yleensä vähemmän kierroksia kuin kilpasarja. Yhteistä näille tapahtumille on se, että paikalla ilmoittaudutaan järjestäjälle ja ilmoitetaan se sarja, johon aikoo osallistua. 

Ennen ajojen alkamista pidetään kuljettajakokous, jossa kerrotaan miten ajetaan ja muita, esimerkiksi turvallisuuteen liittyviä asioita. Normaalisti ajetaan myös tutustumiskierros ennen varsinaista ajanottoa.

Kuljettajat lähtevät reitille yleensä suurin piirtein nopeusjärjestyksessä, jotta isommilta ohitteluilta vältytään. Järjestystä voidaan muuttaa kierrosten välillä, pelkästään kuljettajien keskenään sopimalla. Reitille lähdetään noin 30 sekunnin välein. Lähdössä on yleensä kello jos lähettäjää ei ole ja kun puoli minuuttia edellisen kuljettajan lähdettyä on kulunut voi lähteä liikkeelle. JSENS:lla on käytössä ajanotto-ohjelma, jota käytetään manuaalisesti: Ajanottotarroja ei siis toistaiseksi käytetä. Tämän vuoksi numeroiden on syytä olla selkeät ja näkyä sekä edestä että molemmilta sivuilta. Eikä ole haittaa vaikka ne olisivat enduron sääntöjen mukaiset.

Jos edellämainituista toimintatavoista poiketaan, kerrotaan niistä viimeistään kuljettajakokouksessa.

Harraste-enduron säännöt , kilpailunumerot

 Harraste-enduron maksut:

- Jäsenille ilmainen

Yhteistyökumppaneille (jäsenyys yhteistyöseurassa) kertamaksu 5 €/krt

- Muut 15 €/krt

 

Bike Forum harraste-endurot, Talvi 2019

 •  la. 12.1.2019 Puuppola, (Ajanotto Lämsä)
  • Tulokset kilpa/harraste ja nuoret
   Bike Forum Oy:n lahjoittaman 50€ lahjakortin voitti arvonnassa Tero Weman.
 • su 27.1.2019 Rautalampi. (Ajanotto Soanjärvi)
  • Osoite: Kurkiniementie 100, 77960 Rautalampi

  • Klo 10:00 Ilmoittautuminen alkaa
   Pakollinen kaikille, jotta saadaan kirjattua ja tarkistettua kuljettajan nimi, numero ja luokka. (Pyöriin kolmet selvät numerot.)

  • Klo 10:40 Kuljettakokous

  • Klo 10:45 Masterkierros

  • Tulokset

 Aikaisempien vuosien tulokset siirretty vuosi-sivuille