Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Spoorikoulutusta lykätty

Lisätty 10.01.2020

Lumitilanteesta johtuen lykätään spoorikoulutusta ajankohtaan jossa on lunta.

Lue kokonaan »

Spoorikoulutus

Lisätty 31.12.2019

Paikka on näillä näkymin vaihtumassa Humalamäestä Höytyälle: Osoite on Muuraismäentie 800 41220 Höytiä. Kitenkinjos pakkasia ei tule, joudutaan suunnitelmaa muuttamaan joko ajankohdan tai paikan suhteen.

Lue kokonaan »

Spoorikoulutusta

Lisätty 17.12.2019

Hallituksen kokouksessa päätettiin pitää talviajokoulutusta Humalamäessä 19.1.2020. Lisätietoja myöhemmin. Viime vuoden SM 3 on lupautunut kouluttajaksi, joten varmasti kaikille löytyy opittavaa.

Lue kokonaan »

Vuosikokous pidetty

Lisätty 13.12.2019

Sääntömääräinen vuosikokous on pidetty 12.12.2019 Palokan ABC:llä. 

 

Kokouksessa valittiin seuralle uusi hallitus, jonka kokoonpano on: 

Puheenjohtaja: Harri Kirjavainen 

Hallituksen jäsenet: Janne LeinoTimo Soanjärvi, Juha Hytönen. 

Varajäsenet ovat: Erkki Haka ja Tero Valkonen. 

Toiminnantarkastajaksi valittiin: Jari Tikkinen ja varatoiminnantarkastajaksi Tuomo Nurminen. 

 

Kokouksessa vahvistettiin myös v. 2020 jäsenmaksut: 

Aikuinen on 40 €, alle 16 vuotias on 20 €. 

Liittymismaksusta äänestettiin ja se poistuu käytöstä. 

Kannatusjäsenmaksu on 250 €. Kannatusjäsenenä voi olla yksi henkilö. 

 

Seuran järjestämissä harraste-enduroissa menestyneet palkittiin seuraavasti: 

1. Jani Huuskonen 153 pist. , vuodelle 2020 kilpailulisenssi (rajoitettu-lisenssi) 

2. Harri Kirjavainen 117 pist. , vuoden 2020 seuran jäsenmaksu 

3. Oskari Hellman 98 pist. , vuoden 2020 seuran jäsenmaksu 

Harrastesarjaan osallistuneiden kesken arvottiin yksi jäsenmaksu v. 2020. Arvonnan voittaja oli Heino Hynninen. 

 

Kiitokset myös hallituksessa työskenneille henkilöille edellisestä kaudesta. 

 

Kiitokset kaikille vuosikokoukseen osallistuneille jäsenillePorukkaa oli mukavasti, mutta enemmänkin olisi mahtunut. Tästä hyvä lähteä rakentamaan uutta kautta ja tapahtumia uusin voimin. 

Lisää tulevista tapahtumista ja muista ilmoituksista löydät perinteisesti seuran nettisivuilla ja facebookista. 

Huom ! Virallinen ilmoituskanava on seuran nettisivut eli sinun ei tarvitse kuulua facebookiin saadaksesi tietoa tärkeimmistä asioista ja tapahtumista. 

 

Jäsenmaksut pyritään saamaan jäsenistölle lähtemään lähiviikkoina ja uusien tapahtumien suunnittelu on myös menossa. Eli seuratkaa tiedottelua. 

 

Hyvää Joulua kaikille ja parempaa Uutta Vuotta 2020. 

 

Terveisin  

Jukarainen Kimmo 

Lue kokonaan »

Vuosikokous

Lisätty 11.11.2019

Yhdistyksen sääntöjen määräämä vuosikokous Torstaina 12.12.2019 klo 18.00 Palokan ABC:n neuvottelukabinetti.

Minkälaisia tapahtumia, koulutusta, harraste-enduroita, talkoita, safareita jne. sinä toivoisit kerhomme järjestävän? Tule miettimään/ehdottamaan näitä ja kaikkea muuta ensivuoden toimintaan liittyvää ja kertomaan mielipiteesi.

Kerho tarjoaa kahvin/tee ja pullan/leivän kaikille vuosikokoukseen saapuneille.

Vuosikokouksessa käsiteltävät asiat löytyvät seuran säännöistä.

 

Tervetuloa.

 

Terveisin

Hallitus

Lue kokonaan »

Kari Vehniäinen Racing Oy tukemassa kesäsarjoja

Lisätty 04.06.2019

KVR / Kari Vehniäinen Racing Oy lähtee tukemaan harrastustoimintaa JSENS:n kesän harraste-enduro tapahtumissa kaudella 2019.  KVR on ensimmäinen tukija kesän harraste-endurossa tapahtumissa. Tämän tuen myötä, kaudella 2019 JSENS:n harraste-enduron kaikissa tapahtumissa on tukija näin ollen mukana.

Eli kesän joka tapahtumassa KVR lahjoittaa öljyä yhdelle onnekkaalle kerhomme jäsenelle. Tämän palkinnon voi lunastaa liikkeestä osoitteesta Helmintie 8. Palkinnon saaja ilmoitetaan seuran nettisivuilla perinteisesti ja tieto välitetään myös liikkeeseen. Osallistumalla tapahtumiin olet mukana arvonnassa.

Harraste-enduro tapahtumapaikat, kuin niiden ajankohdat löytyvät seuramme nettisivuilta entiseen tapaan.

Seuramme kiittää Karia tuesta !

Kari Vehniäinen Racing Oy myy uudet Husqvarna moottoripyörät ja mp-varaosat, sekä huoltaa ja rakentaa kilpamoottoripyöriä. Lisää tietoa yrityksen palveluista löydät sivuilta www.kvr.fi tai paikan päältä osoitteesta Kari Vehniäinen Racing Oy, Helmintie 8, 40250 JYVÄSKYLÄ. puh. 045 679 3880.

Lue kokonaan »

Porukkaa SM-kilpailuissa

Lisätty 29.05.2019

Enduron kesäkisat ovat jo hyvässä vauhdissa ja helatorstaina saatiin jo ajettua ensimmäinen kesän SM- osakilpailu Orimattilassa, joka kantoi nimeä 55. Toukokuunajo. Heti alkuun on todettava, että kisajärjestäjältä erittäin hieno kunnianosoitus oli VGN:ssä menehtyneelle Antti Pendikaiselle pidetty hiljainen hetki, sekä kuljettajille jaetut surunauhat.

Ne jotka eivät ole endurokilpailuja kiertäneet vielä laajemmin, niin kyseinen kisa kuuluu samaan lokeroon, kuin Nummelan Nostotalkoot ja Kärhän lenkki. Eli yleensä kyseiset kisat ovat kohtalaisen raskaita ja jakavat siten ollen mielipiteitä helposti. Youtubesta löydät helposti videomateriaalia vuosien varrelta näistä kilpailusta.

Orimattilan Moottorikerho ry lähestyy 60 ikävuoden rajaa seurana ja se tietysti näkyy myös järjestelyissä. Hommaa toimii, tunnelma on leppoisa ja on kuulutukset ja kioskit jne.. Ei edes ajanotto takkuillut.

Mutta itse kilpailu. Koko viikon jatkuneet sateet hellittivät ja keli oli mitä komein. Kisat starttasivat klo: 10 ja kilpaluokille ajettavaa oli 10 ek:ta eli kaksi kierrosta ja muille yksi kierros. JSENSiä edustamassa oli viisi kilpailijaa luokissa B1, B2, B3, V40 ja C1.

Ek1 pituudeltaan 4 km noin 9 min pyöritys kisakeskuksen vieressä. Helpohkoa polkua joka tarjosi muutaman kivikkoisen nousun, mutta kaikin puolin kuivaa polkua. Ek2 vajaa 10min pyöritys tarjoten märkää metsäpolkua, hidasta kuraspooria, tarkasti ajattavia siltoja, yhden lyhyen mutta haastavan nousun jossa ohjelmaa oli kaikilla luokasta riippumatta. Sekä yhden syvähkön ojan. Jossa valitsemalla oikeanpuoleisen uran johdatti kilpailijan noin metrin syvyiseen mutakylpyyn. Ainakin allekirjoittanut kokeili tätä vaihtoehtoa. Onneksi pari katsojaa auttoivat ylös ja mielestäni näiden herrojen collegehousujen puhdas vaaleahko väri muuttui kauttaaltaan tumman puhuvaksi. Tästä välihuoltoon sitten ja kommentit huoltomiehelle, että pyörän ilme kertoo mitä se oli.  Ek3 ja ek4 olivat hieman samantyyppistä kivikko-juurakkapolkua. Ek5 oli kisan pisin n.8km ja ajallisesti n. 17min. Kilpaluokille ek-aikaa kertyi noin kaksi tuntia joten ajaa sai.

Tuloksellisesti kerhomme osalta kisassa kävi kuin meidän harraste-enduroissa. Yleiskilpailussa kaikki B-luokan JSENS kuskit peräkkäin samalla minuutilla. Omissa luokissaan B1:ssä Soanjärvi sija 5 ja Lampinen sija 6. B2:ssa Kalliokoski sija 5. B3:ssa Kirjavainen sija 3. V40:ssä Jukarainen sija 10. Mutta ehkä suurin yllättäjä oli Ari Hanhinen joka ajoi koko C-luokan sijalle 3. Näin ollen Arille nousupiste ja seuraavalla pisteellä mennään B-luokkaan. Sama tilanne on myös seuramme toisella kuskilla Rahikaisen Jannella, joka on pisteen päässä luokkanoususta.

Lue kokonaan »

Talviajokoulutusta 10.2.2019

Lisätty 17.01.2019

Arvoisat jäsenet!
Toimintasuunnitelman mukaisesti olemme järjestämässä talviajokoulutusta helmikuussa.

Kouluttajaksi olemme tällä kertaa valinneet MM-enduron tehdaskuljettajana olleen, kokeneen ja nopean spoorispecialistin Eemil Pohjolan.
Koulutuspäivä pidetään 10.2.2019 Jämsässä Pohjolan tilalla ja ajopaikkana toimii legendaarinen Hassin EK. Päivän teemana on siis harjoitella talviajoa opastetusti ja omia eväitä et tarvitse, sillä päivän aikana tarjoillaan keittolounas ja kahvit.

Osallistuminen maksaa 62€/henkilö, josta kerho sponsoroi 50€/henkilö eli kerhona haluamme olla vahvasti mukana! Sinulle jää siis vain 12€ maksettavaksi.  Koulutus on vain JSENS:n jäsenille!

Ilmoittautuminen ajopäivään on nyt auennut ja viimeinen ilmoittautumispäivä 27.1. Ole nopea sillä paikkoja on rajoitetusti. Koulutuksen tarkemmat ajat ja paikkakoordinaatit tulee viimeistään su 3.2.

Jos kiinnostuit, niin heti sähköpostia osoitteeseen sihteeri@jsens.fi.

Lue kokonaan »

Bike Forum Oy tukemassa talvisarjaa

Lisätty 04.01.2019

Nyt kun lumi on satanut maahan, niin samalla tippuu myös muuta uutisoitavaa. Eli pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Bike Forum Oy jatkaa perinnettä ja tukee JSENS:n talvisarjan tapahtumia myös tänä talvena 2019.

Jokaisessa tilaisuudessa arvotaan tapahtumaan osallistuvan JSENS:n jäsenten kesken, yksi 50€ lahjakortti Bike Forumiin. Voittajan nimi julkaistaan aina seuran sivuilla tapahtuman jälkeen.

Iso kiitos Bike Forum Oy:lle tukemisesta ja samalla toivottamme kaikki tervetulleiksi kauden harraste-enduro tapahtumiin, niin ensikertalaiset, kuin kilpailuveteraanit. Tapahtumapaikat, kuin niiden ajankohdat löytyvät seuramme nettisivuilta.

 

 https://bikeforum.fi/

Lue kokonaan »

Jäsenmaksut 2018 lähetetty

Lisätty 12.12.2018

Seuran jäsenmaksut vuodelle 2019, on tänään lähetetty Suomen Moottoriliiton Motti-palvelun kautta sähköpostiin.  Kannatusjäsenmaksut tulevat myöhemmin.

Lue kokonaan »

Vuosikokous pidetty

Lisätty 08.11.2018

 

Sääntömääräinen vuosikokous on pidetty 7.11.2018 Palokan ABC:llä.

 

Kokouksessa valittiin seuralle uusi hallitus, jonka kokoonpano on:

Puheenjohtaja: Kimmo Jukarainen

Hallituksen jäsenet: Tero Valkonen, Jouni Lämsä ja Juha Hytönen.

Varajäsenet ovat: Mika Lampinen ja Janne Leino.

Toiminnantarkastajaksi valittiin: Harri Kirjavainen ja varatoiminnantarkastajaksi Tarmo Muhonen.

 

Kokouksessa vahvistettiin myös v. 2019 jäsenmaksut:

Aikuinen on 40 €, alle 16 vuotias on 20 €. Liittymismaksu on 10 €.

Kannatusjäsenmaksu on 250 €. Kannatusjäsenenä voi olla yksi henkilö.

 

Seuran järjestämissä harraste-enduroissa menestyneet palkittiin seuraavasti:

1. Jani Huuskonen 210 pist. , vuodelle 2019 kilpailulisenssi

2. Matti Oikari 181 pist. , vuoden 2019 seuran jäsenmaksu

3. Timo Soanjärvi 143 pist. , vuoden 2019 seuran jäsenmaksu

Harrastesarjaan osallistuneiden kesken arvottiin yksi jäsenmaksu v. 2019. Arvonnan voittaja oli Timo Klemi.

 

Lisäksi seura palkitsi erinomaisesta endurokilpailu menestyksestä seuraavasti:

Matti Oikari palkittiin SM-sarjan E2-luokan pronssimitallista kilpailulisenssillä vuodelle 2019.

Timo Soanjärvi palkittiin v. 50 sarjan Suomen Cup kullasta kilpailulisenssillä vuodelle 2019.

 

Seura onnittelee palkinnon saajia ja tietysti kaikkia harrastustoimintaan osallistuneita jäseniä kaudella 2017-2018.

Kiitokset myös hallituksessa työskenneille henkilöille ja menestystä uudelle hallitukselle kaudelle 2018-2019.

 

Kiitokset kaikille vuosikokoukseen osallistuneille. Pidettiin hyvä vuosikokous ja saatiin rakentavaa keskustelua aikaiseksi tulevasta ja seuran eteenpäin viemisestä. Tästä hyvä lähteä rakentamaan uutta kautta ja tapahtumia.

Lisää tulevista tapahtumista ja muista ilmoituksista löydät perinteisesti seuran nettisivuilla ja facebookista.

 

Terveisin: Kimmo Jukarainen

Lue kokonaan »

Vuosikokous

Lisätty 08.10.2018

Pidetään yhdistyksen sääntöjen määräämä vuosikokous KE 7.11.2018 klo 18.00 Palokan ABC:n neuvottelukabinetti.

Tule miettimään ensivuoden toimintaa ja kertomaan mielipiteesi.

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa.

 

t. hallitus

 

Lue kokonaan »

Jyväs-Marine tarjous

Lisätty 18.09.2018

Jäsentarjous 

Jyväs-Marine tarjoaa JSENS:n jäsenille syyskuun loppuun asti kaikki varastossa olevat ajovarusteet - 30%.
Kannattaa hyödyntää tarjous ja käydä katsomassa yhteistyökumppanimme valikoimaa liikkeessä. 

T: Hallitus

Lue kokonaan »

Epätoivosta voittaja fiilikseen

Lisätty 14.09.2018

En jaksa katsoa posteja, milloin ensimmäisen kerran aloitettiin lähetellä viestejä, koskien nyt pidettyä enduron sm-osakilpailua. Mutta varmaan siitä on noin puoli toista vuotta. Eli silloin elettiin aikaa, kun juuri olin (tai olimme) henkisesti toipunut Puuppolan kansallisesta kisasta ja näemmä olin ainakin itse unohtanut osittain päätöksen, että nyt riittää nämä kisajutut joksikin aikaa ja on aika tehdä muuta.

Mutta nyt hän tiedetään, että toisin kävi. Ilmeisesti pieni pyyntö liiton puolelta, että järjestäkää sm-osakilpailu sai unohtamaan ne ikävät asiat ja valvotut illat ja soittopyynnöt ja viestit talkoolaisille. Tietysti asiasta myös keskusteltiin aika monen ihmisen kanssa, niin kerhon hallituksessa, kuin maanomistajien kesken jne. Ja lopulta paikka ja päivämäärä löytyi ja jopa reittisuunnitelmakin tuli melkein samalla hetkellä.

Anomus meni liittoon syyskuussa 2017 ja pienen hetken jälkeen tuli myös ilmoitus, että voimme järjestää sm-osakilpailun. Tämä sm-kilpailuhan ei ole mikään itsestään selvyys todellakaan. Ja meilläkin oli se kuva asioista, että ensin tulee olla kansallisia kilpailuja kerholla järjestettynä ja sitten vet-cup tai U20 sm kilpailu. Ja kaiken lisäksi olimme mustalammas muiden joukossa, koska mehän olimme järjestäneet kisamme ns. ”omalla” ohjelmalla. Eli emme olleet kalkku ry:n jäsenkerho ja täten emme voineet käyttää heidän ajanottokalustoaan. Mutta kisa saatiin, niin hallituksessa päätimme yhdessä sen jälkeen, että liitytään nyt kalkku ry:n jäsenkerhoksi. Näin olen saisimme koko kaluston käyttöön ja se sitten toimii tai ei toimi. Niin ja käytiin sitä kerran oikein ajanottokoulutuksessakin Leinon Jannen kanssa. Se meni tosi hyvin, jos ei sitä lasketa, että oltiin kirjaimellisesti ihan kuutamolla. Onneksi paikalla oli myös herra nimeltä Tykkälä, joka taas lupautui auttamaan meitä kisapäivänä.

No siinä meni talvi ja pidettiin muutama kokous ja tehtiin enemmänkin kirjallisia töitä ja koottiin kasaan (lue pakotettiin henkilöitä) eri tehtäviin kilpailuorganisaatiossa. Ja sitten kun alkaa kesä, niin hiljalleen tehdään hommia ja sovitaan henkilöt, jotka vastaavat tietystä osasta reittiä ja sen kunnostamisesta. Helvetin hyvä idea, mutta kumpaakaan ei tapahtunut tai tehty. Miksi? Sitä en muista enää. No kaikkihan tässä kohtaa tietävät, että kesä oli KUUMA vihdoinkin. Hyvä niin, mutta kuka nyt tulee talkoisiin jos mittari näyttää +30 astetta ja huonolla tuurilla saadaan vaikka metsäpalo aikaiseksi. Odotetaan että kelit vähän lauhtuu. Ja niin tehtiin. Sitten tuli kiire alkaa tekemään reittejä jne.

No sitten alettiin painamaan hommia. Ja jostain syystä maanomistajat tekivät ihan käsittämättömän paljon töitä ja innolla. En tiedä kiittikö kukaan heitä edes välillä, mutta kyllä siitä työmäärästä ainakin puhuttiin. Kiitos paljon nyt, jos joku lukee heistä tätä. Ja sitten oli yksi tai oli useampikin ei maanomistaja. Ja Erkki Haka reittipäällikkö oli yksi heistä, joka tulee nostaa esiin. Sillä Erkki aloitti juuri kesälomat ja hän myös vietti kyseiset lomat kulkien noita Petäjäveden polkuja. Yksin ei tarvinnut Erkin olla, sillä ainakin minusta tuntui, että Suomen kaikki hirvikärpäset olivat Petäjävedellä myös. Aivan ihana hyönteinen. Mutta näin alkoi reitti valmistumaan kuitenkin loppujen lopuksi.

Viikko aikaa.. Viimeinen ja tässä kohtaa oli enää vajaa viikko aikaa kisoihin. Viestejä tuli whattsappin kautta joka päivä ja paljon. Myös ajanottoporukalle tehtiin oma ryhmä. Oltiin myös siinä tilanteessa, että meillä ei ole vieläkään kasassa tarvittavaan määrää porukkaa, jotta ajanotto voidaan kisoissa järjestää. On pienen ”kriisipalaverin” paikka. Päätetään nopeasti, että katsastuksesta ja reittipyöristä siirretään porukkaa ajanottoon, niin maastokokeille, kuin at-asemille. Keneltäkään ei kysytty tämän enempää lupaa, vaan yksinkertaisesti jotain piti tehdä ja heti. Samaan aikaan saamme vihdoin kalkun ajanottokärryn. Joten viimeisille päiville jää tutustuminen laitteisiin ja sitten pitää järjestää koulutuskin ryhmälle. Onneksi Leinon Jannella oli suuri talli mihin laitteen saatiin purkkaa ja näin ollen niihin voitaisiin edes iltaisin tutustua. Samalla tuli huomattua, että vaikka oli ohjeet miten niitä laitteita tulisi käyttää, niin todellinen ”live” tilanne onkin sitten ihan toista. Mutta sillä aikaa kun me tutkimme ja testailimme ajanottolaitteita, niin Soanjärvi ja Haka merkkasivat reittiä lähes aamusta iltaan. Osa merkkauksesta oli kyllä tehty jo edellisviikolla, mutta ei kaikkea. Ja kun kyseessä on sm-osakilpailu, niin odotimme myös, että keskiviikon jälkeen viimeistään alkaa porukkaa tulla kävelemään pätkiä läpi. Joten hommat tulee olla aika valmiina senkin takia. Merkkauksen osalta teimme jo aikaisemmin päätöksen, että samat henkilöt merkkaavat kaikki maastokokeet. Sen takia, että ne on sitten merkattu juuri samalla tavalla kaikki.

Ready to race vai miten se meni. Lauantai tuli ja nyt kaikki oli valmiina. Alkoi myös tuntua, että jotkut tai ainakin minä olin ihan täynnä koko kisahommaa. Tämä kun saadaan tehtyä, niin sitten riittää ja seuraavaksi on jonkun toisen vuoro tehdä juuri tämä. En varmaan seiso yksin näiden sanojen takana. Tai jos seison niin oho, olisipa hieno olla väärässä. Mutta kun kisapäivä koittaa ja koko talkooporukka ja kilpailijat saapuvat huoltojoukkoineen pelipaikalle, niin jotain siinä hetkessä tapahtuu. Vaikka on kiire, niin jotenkin se omalla ihmeellisellä tavalla aika pirun hienoa. Se tekeminen jossain määrin palkitaan ja v…tuksen määrä unohtuu hetkeen.  Meitä talkoolaisia oli aika monissa eritehtävissä ja suurinta osaa en nähnyt ollenkaan. Ja koska päivä on aika pitkä, niin moni joutuu myös lähtemään melko pian, kun työt on tehty. Ja varmasti joku tuumii, että tästä ei saa edes kiitosta. Mutta kyllä saa. KIITOS KAIKILLE. Ainakin itse ajattelen, että meidän kaikkien tehtävät kisassa on yhtä tärkeitä. Meidän panos ennen kisaa on erisuuruinen, mutta niin se vain on ja me olemme kukin eri tilanteessa elämässämme ja aika saattaa olla kortilla yhdellä kuin toisellakin.

 

Mutta voin todeta ihan lopuksi, että kaikki meni muuten nappiin. Jotain juttuja olen lukenutkin ja niiden mittareiden perusteella onnistuttiin. Mutta ne ovat vain bonusta kaikelle eli ihan yes. Mutta se mitä me nähtiin ja koettiin 8.9.2018 Petäjävedellä, niin se oli muuten nykynuorisen kielellä 10/10.

 

Terveisin

Kimmo Jukarainen

Lue kokonaan »

Humalamäki ajokielto on peruttu.

Lisätty 12.06.2018
Lue kokonaan »

Humalamäen ajopaikka ajokiellossa metsäpalovaaran takia

Lisätty 31.05.2018
Lue kokonaan »

Jäsenistölle valmennuspäivä 9.6.2018

Lisätty 03.05.2018

Jäsenistölle on nyt tarjolla valmennuspäivä Jämsässä lauantaina 9.6.2018.

Päivän tarkoituksena on harjoitella ja saada vinkkejä niin enduroon, cross countryyn ja ehkä myös hard enduroon.

Pääkouluttajana toimii Matias Savo ja lisäksi tulee apukouluttaja lajin huipulta.

Mukaan pääsee 20 ensimmäistä.

Ne osallistujat, jotka ilmoittavat samalla myös mahdollisuutensa osallistua syyskuun kisajärjestelyihin 8.9, saavat edun ilmoittautumisessa.

Tarkemmat ohjeet tapahtumasta tulee myöhemmin.

Koulutus maksaa 20 €/ jäsen ja kerho sponsoroi loput.

Kisajärjestelyihin ilmoittautuneille tilaisuus ilmainen.

Lue kokonaan »

Hupparit tarjolla pe 23.3 asti

Lisätty 05.03.2018

Hupparikauppa on käynyt ihan mukavasti. Hupparit on sovitettavissa ja noudettavissa Tarrapaidassa pe 23.3.2018 asti.  Kts muut tiedot alla olevasta viestistä.

Lue kokonaan »

Kerhon hupparit on nyt noudettavissa

Lisätty 11.02.2018

Olemme tilanneet erän laadukkaita huppareita Tarrapaitaan, jossa voit sovittaa ja lunastaa hupparin.

Näin aluksi tuotteita on rajoitetusti.  Mutta tilataan lisää jos kysyntää on.

Hupparissa on seuran logo valmiina. Mikäli haluat huppariin lisää painatuksia esim. nimi/numero/sponsorit, niin sovi asiasta paikan päällä. Lisäpainatukset jäsen maksaa itse.

 

Hupparista seura maksaa puolet, jonka jälkeen jäsenelle hintaa jää 30€.

Tarrapaidassa on jäsenlista johon he merkitsevät kuka hupparin on hakenut. Sen jälkeen seura lähettää laskun hupparin hakijalle.

Eli huomioi, että jäsenmaksu on hoidettu vuodelle 2018.

 

Toistaiseksi mitään päivämäärää ei ole sovittu mihin mennessä hupparit tulee lunastaa.

Mutta toivottavasti ollaan aktiivisia ja lähiaikoina.

 

Tarrapaita sijaitsee osoitteessa Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä.

Lue kokonaan »

Aluevalmennus Jyväskylässä

Lisätty 15.12.2017
Lue kokonaan »