Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tähän listataan yhteistyökumppanit, joilla on esimerkiksi erilaiset maksut sarjaenduroissa kuin täysin ulkopuolisilla. Heidän kanssaan on sovittu yhteistyöstä kunkin tahon resurssien ja halukkuuksien mukaisesti.

 

Keski-Suomen Moottorikerho

K-SMK:n jäsenillä on vapaa pääsy Härkövuoren ajopaikalle.
K-SMK:n sarjaenduroihin JSENS:n jäsenet voivat osallistua 5 €:n maksulla.

Keuruun Maastomotoristit

JSENS:n jäsenet voivat osallistua sarjaenduroihin  ja käyttää Ilvestien enduroreittiä (reitti on juuri Keuruulle tultaessa, Jukojärven risteyksen tuntumassa. Osoitteen Ilvestie 75 kohdalta löytyy ura spoorin viereen. Tarkemmat tiedot puheenjohtaja@jsens.fi). Ilvestien reitti on käytössä vain talviaikaan.

 

Korpilahden Moottorikerho

Korpilahden Moottorikerhon avustuksella saatiin käyttöön Muuramen ajopaikka, Härkövuori.

 

Joutsan Moottorikerho 

Kausikortti Joutsan radoille JSENS:n jäsenille maksaa 30€ / päiväkortti 10€. Molemmilla maksuilla saa vapaasti käyttää enduro1, enduro2, Extreme Enduro, crossirata ja Junnucrossirataa. Kausikortin hankkija ilmoittaa netissä maksaessa viesti-kohtaan kuuluvansa JSENS:aan, Jos ostat Joutsan huttulasta kassalta, esitä todistus että kuuluut JSENS:aan (esim saamasi s-posti).JSENS:n jäsenet voivat osallistua JOMK:n sarjaenduroihin 5€ kerta. Joutsan kerho kuuluu Jämsän ja Keski-Suomen moottorikerhon järjestämään sarjaan, Tähän sarjaan JSENS:n jäsen pääsee mukaan maksamalla 20€ Joutsan kerholle.