Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

https://jshautopalvelu.fi/

Tähän listataan yhteistyökumppanit, joilla on esimerkiksi erilaiset maksut sarjaenduroissa kuin täysin ulkopuolisilla. Heidän kanssaan on sovittu yhteistyöstä kunkin tahon resurssien ja halukkuuksien mukaisesti.

 

Keski-Suomen Moottorikerho

K-SMK:n jäsenillä on vapaa pääsy Härkövuoren ajopaikalle.
K-SMK:n sarjaenduroihin JSENS:n jäsenet voivat osallistua 5 €:n maksulla.

Keuruun Maastomotoristit

JSENS:n jäsenet voivat osallistua sarjaenduroihin  ja käyttää Ilvestien enduroreittiä (reitti on juuri Keuruulle tultaessa, Jukojärven risteyksen tuntumassa. Osoitteen Ilvestie 75 kohdalta löytyy ura spoorin viereen. Tarkemmat tiedot puheenjohtaja@jsens.fi). Ilvestien reitti on käytössä vain talviaikaan.

 

Korpilahden Moottorikerho

Korpilahden Moottorikerhon avustuksella saatiin käyttöön Muuramen ajopaikka, Härkövuori.

 

Joutsan Moottorikerho 

Kausikortti Joutsan radoille JSENS:n jäsenille maksaa 30€ / päiväkortti 10€. Molemmilla maksuilla saa vapaasti käyttää enduro1, enduro2, Extreme Enduro, crossirata ja Junnucrossirataa. Kausikortin hankkija ilmoittaa netissä maksaessa viesti-kohtaan kuuluvansa JSENS:aan, Jos ostat Joutsan huttulasta kassalta, esitä todistus että kuuluut JSENS:aan (esim saamasi s-posti).JSENS:n jäsenet voivat osallistua JOMK:n sarjaenduroihin 5€ kerta. Joutsan kerho kuuluu Jämsän ja Keski-Suomen moottorikerhon järjestämään sarjaan, Tähän sarjaan JSENS:n jäsen pääsee mukaan maksamalla 20€ Joutsan kerholle.